Kombinationsbehandling, derfor virker det bedst - Karenn Syrota

Gå til indhold

Hoved menu:

Kombinationsbehandling, derfor virker det bedst

Der er mange indgangsvinkler til en behandling. Somme tider er det rent fysisk. Somme tider er det af mere psykisk karakter. Jeg tager altid udgangspunkt i det, du umiddelbart kommer med.
Ud fra det sammensætter jeg behandlingen, som behovet er hos dig lige netop den dag.  Det er sjældent det samme næste gang vi ses.

Jeg har erfaret gennem årene, at når jeg giver zoneterapi, så får behandlingen en langt dybere og mere hel virkning, når jeg også giver healing.
Så derfor et det  næsten altid en kombinationsbehandling jeg giver. Ved at kombinere, giver det mig mulighed for at arbejde på flere planer end det rent fysiske.

Vi består jo af mere end bare vores krop. Den er vores hylster, container, tempel, hus eller hvad man synes om at kalde den. 

Inde i kroppen bor vi. Vores tanker, vores følelser, overbevisninger.

Hvis vores krop er blokeret kan det være svært at fungere frit.
Omvendt, hvis vi er blokeret i vores sind eller af følelser, så vil det ofte vise sig som fysiske ubalancer, så som smerter og ubehag.

Hvis du betragter det, at komme til behandling som et værkstøj til din egen udvikling, fysisk såvel som psykisk, så tager du selv det vigtigste skridt i din behandling. Nemlig det, at du også selv er aktiv.
Det mest fantastiske er, at alle løsninger og muligheder for forandring allerede ligger i DIG. Du indeholder alt det der skal til for, at du kan have det sådan som du gerne vil. Alt det der "irriterer" eller begrænser er i bund og grund blot en mulighed for forandring.

Jeg glæder mig til at møde dig og støtte dig. 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu