Hvad er healing og hvordan virker det - Karenn Syrota

Gå til indhold

Hoved menu:

Hvad er healing og hvordan virker det

Healing er den fineste reneste form for energi.

Alle mennesker kan heale og alle mennesker gør det, som oftest uden at  vide det. Tænk bare på, når vi trøster et barn, aer det på ryggen, bare sidder stille med det i favnen. Det er den simpleste, fineste form for healing.
Der hvor vi ikke tænker over det - men bare gør det. Det er når vi giver kærlighed - ren og skær.

Og healing er kærlighed.

Universel kærlighed. Den slags der er uendelige mængder af - til alle levende væsener.

Når jeg bevidst giver healing i behandlingerne er jeg kanal for den universelle kærlighedsenergi, jeg forbruger derfor ikke af min egen livsenergi. I behandlingerne har jeg en bevidst intention om hvad healingen skal gøre for dig, for at hjælpe dig.

Healing kan opløses blokeringer og spændinger. Det kan være både fysiske og psykiske spændinger samt blokeringer i energien i kroppen. Når vi er påvirket af stress har vi sjældent en god kontakt med vores krop. Healingen er et meget stærkt middel til i den tilstand, at bringe dig ned i din krop.
I den tilstand kan krop og sind arbejde med at reparere sig selv.
Du bliver fyldt op med vidunderlig ny energi. En energi, som bringer dig i en tilstand af at nyde dig selv . Eller til  at tage fat i det du har brug for at ændre i dit liv.

Healingen foregår i rolige rammer, dæmpet lys og musik.

Jeg lægger mine hænder blidt på din krop eller oven over din krop og du skal intet andet gøre end at modtage. Og nyde at den stund handler om dig og kun dig. Du skal intet præstere. Blot for en stund.

Det er healing- det er kærlighed til dig selv .

Jeg glæder mig til at tilbyde dig det frirum og den mulighed.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu