Udtalelser fra klienter - Karenn Syrota

Gå til indhold

Hoved menu:

Udtalelser fra klienter

Udtalelser:

Anne M,
mor til barn på 9 år med mange års forstoppelse.
Vi er dybt taknemmelige og så glade for den hjælp du har givet ham...
Mange års forgæves medicinsk behandling, og kontroller på børneafdelingen...
Det er ubeskriveligt skønt og befriende, at det alternative var løsningen.
Du er dygtig og kan kun varmt anbefales


Tina H.
49 år, sekretær.
Jeg kommer hos Karenn Syrota for at få vendt nogle ting og få gode råd om de ting i liver der kan være svære at rumme- og gå alene med. Jeg har stor tillid til Karenn og min oplevelser er at hun arbejder med hjertet og meget professionelt.
Karenn har lært mig at se og forstå hvad der er mine følelser og hvad der er andres.
Jeg er gået derfra sprængtfyldt med energi.
Jeg er så glad for at gå hos Karenn, hun har virkleig hjulpet mig med, at komme ud af mine gamle mønstre og blive glad i låget.
Karenn møder mig altid med kærlighed, et åbent hjerte og ærlighed. Hun har en speciel evne til at være nærværende, lyttende og tage det man siger alvorligt.
Jeg føler mig rig, mødt, forstået, lyttet til og frem for alt, går jeg derfra med brugbare værktøjer og en forståelse som jeg ikke tidligere har besiddet.
Jeg giver Karenn min varmeste hjertelige anbefalinger og det burde være alle forundt at komme til behandling hos hende.
Anne-lise P. Healer og zoneterapeut.
Karenn er en fantastisk healer, coach og zoneterapeut, som formår at bruge alle de kompetencer hun har på bedste vis.  Hun har en fantastisk evne til at få mig til at føle mig tryg og godt tilpads ogjeg tør være mig selv.
Karenn har et hjerte af guld og rummer mennesket som det er. Støtter og vejleder med stor infølingsevne.
Karenn giver så megen kærlighed på sin vej og jeg vil til hver en tid anbefale hende som behandler.Lone S, sygeplejeske
Jeg er gennem de sidste 5 år blevet behandlet med zoneterapi ca en gang om måneden. Behandleingerne er givet for at styrke mit immunforsvar og forebygge evt. ubalancer der kunne være undervejs. Jeg oplever at Karenn er meget  proffesionel og jeg modtages altid med åbne arme og megen omsorg. Skønt at komme der.
Mine bedste anbefalinger.Flemming S, Socialpædagog og familieterapeut
Jeg vil geren anbefale zoneterapeut og healer Karenn Syrota, som en dygtig behandler.
Gennem nogle år er jeg kommet til behandlinger hos Karenn. Jeg oplever Karenn som en kompetent behandler, der i samtaler er både en lyttende, kreativ og givende medpart. Hun har med sin postive og reflekterende indgangsvinkel til det, som vi har talt om, været med til at sætte en helbredsmæssig udvikling i gang. Karenn udstråler en umiddelbar varme og empati, der giver ro i behandlingerne.
Samtalerne har givet mange nye handlemåder bla. i forbindelse med vejrtrækning. Healingmassage og healing har været med til at give en oplevelse af afslapning og indre ro over længere tid. Zoneterapien har bla. givet en meget bedre balance i hele kroppen samt en fornemmelse af lethed. 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu