Filisofi og Baggrund - Karenn Syrota

Gå til indhold

Hoved menu:

Filisofi og Baggrund

 
 

Kurser og uddannelser:

-Lægeeksamineret zoneterapeut
-AccessBars-behandler
-AccessConsciousness- foundation & level 1
-Reikihealing
-supplerende zoneterapikursus i behandling af spædbørn og småbørn
-Neuromuskulær reflekszoneterapi
-Supervision i at støtte fødende kvinder med zoneterapi
-Kursus i Girafsprog(skab dit liv)
-Kursus i Mental Mastery (USA)
-Kursus i Spiritual Mastery(USA)
-Kursus i Emotional mastery (USA)
-flere energirejser/kurser i Spanien og Peru

 
 
 


Mit hjerte banker for at støtte og hjælpe mennesker og det har det altid gjort. Det er en stor glæde for mig, at kunne gøre det, hvad enten det er i det private liv eller i min klinik.
Mit ønske er, at jeg kan hjælpe dig til, at du kan se det unikke i dig selv og at du dermed kan finde ind til alle de styrker og ressourse, du indeholder. Dermed bliver du i stand til at forandre det, som ikke fungerer optimalt i dit liv.

Jeg har "arbejdet" med mennesker hele mit liv. Som voksen uddannede jeg mig til sygehjælper og har arbejdet i hjemmeplejen og på plejehjem. 
Mit yngste barn led af astmatisk bronkitis og jeg søgte alternative behandligsformer til ham. Jeg endte hos en zoneterapeut, som hjalp ham. Der besluttede jeg mig for, at det ville jeg lære.

Gennem mit arbejde med mig selv og via mit arbejde med mine klienter er jeg blevet meget bevidst om, at vi selv skaber vores virkelighed. Vi bliver hele tiden påvirket at den verden og de mennesker der er omkring os. 

Men det interessante er, -hvordan vi vælger at reagere og handle på de påvirkninger vi konstant møder, hvor meget vi tror på andres domme og vurderinger af os 

og hvor megen kærlighed vi nærer os selv med. Kun gennem kærlighed til og respekt for os selv kan vi træffe de valg der er allerbedst for os. 


Vores tanker om os selv er afgørende for, hvordan vi udnytter vores potentiale.

Jeg tror på, at i enhver situation, er der vigtige ting vi kan lære om os selv og vores måde at håndtere livets udfordringer på. Når vi er villige til at se på det, der er svært, med udgangspukt i hvad vi selv kan ændre, så sker der kæmpe store forandringer i livet. Forandringer der gør at vi kan leve mere frit og gøre de ting der er gode for os. Det er så fantastisk, at vi helt selv kan ændre på tingene.

Det er mit store ønske at støtte dig i denne  proces.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu